Antena 3 CNN Politică Sergiu Nicolaescu s-ar putea retrage din PSD şi din politică: "Pur şi simplu m-au uitat"

Sergiu Nicolaescu s-ar putea retrage din PSD şi din politică: "Pur şi simplu m-au uitat"

Sergiu Nicolaescu s-ar putea retrage din PSD şi din politică: "Pur şi simplu m-au uitat"
05 Mar 2010   •   17:04
EXCLUSIV ANTENA3.RO // Migraţiile politice din PSD nu se opresc nici după Congres. Chiar dacă acum la capitolul dezertări pesediştii au concurenţă serioasă şi de la PNL, social-democraţii continuă să părăsească partidul după alegerea lui Victor Ponta.

Surse parlamentare susţin că ar urma să părăsească PSD alţi doi parlamentarialeşi social-democraţi. Primii vizaţi sunt senatorul Sergiu Nicolaescu şi deputatul Carmen Moldovan.

"Încă nu m-am decis, totul e posibil. Eu fac parte de mulţi ani din acest partid, dar am fost şi sunt deziluzionat în legătură cu ce s-a întâmplat la Congres. Spun acum un lucru pe care nu l-am spus până acum. La Congres, m-am dus la PSD Bucuresti şi mi-au spus că nu sunt pe lista de delegaţi. M-am dus la sectorul 1 de care aparţineam şi nu m-au găsit. M-am dus apoi la sectorul 3 şi iarăşi nu m-au găsit. M-am dus la invitaţi şi nu m-am găsit nici pe acea listă, lucru care m-a supărat", a declarat Sergiu Nicolaescu pentru Antena3.ro

"Sigur, puteam să mă duc la unul din şefi, la Geoană de exemplu. Pur şi simplu m-au uitat sau m-au uitat special", a mai spus Sergiu Nicolaescu pentru Antena3.ro.


El a mai declarat că NU a fost ofertat de grupul independenţilor, sugerând că mai degrabă ar urma calea deschisă de fostul său coleg Răzvan Teodorescu, aceea de a părăsi total politica.

"S-ar putea să mă retrag mai devreme şi din PSD şi din politică", a declarat Sergiu Nicolaescu pentru Antena3.ro, dând de înţeles că acest lucru s-ar putea întâmpla înainte de expirarea actualului mandat de senator.

Carmen Moldovan, ofertată de independenţi

De asemenea, contactată de Antena3.ro, Carmen Moldovan a recunoscut faptul că a fost căutată de cei din grupul Independenţilor, dar că momentan rămâne în PSD. "Sunt şi rămân în PSD. Prefer să nu comentez mai mult", a declarat deputatul Moldovan pentru Antena3.ro.

Cum dezertările sunt în toi şi la PNL, unde deja un deputat a părăsit partidul vineri, iar alţi şase ar urma să o facă în timpul sau după Congresul liberal, se poate spune că PDL îşi consolidează încet, dar sigur majoritatea parlamentară.

Chiar dacă nu toţi demisionarii din PSD şi PNL vor ajunge direct în PDL, grupul Independenţilor, aliatul parlamentar al democrat-liberalilor, îi oferă lui Boc o majoritate din ce în ce mai confortabilă.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close