Antena 3 CNN Politică Sever Voinescu, purtător de cuvânt al candidatului Traian Băsescu. Şef de campanie, posibil tot din zona Cotroceni

Sever Voinescu, purtător de cuvânt al candidatului Traian Băsescu. Şef de campanie, posibil tot din zona Cotroceni

Sever Voinescu, purtător de cuvânt al candidatului Traian Băsescu. Şef de campanie, posibil tot din zona Cotroceni
Sursa foto: Sever Voinescu
21 Oct 2009   •   12:25

Parlamentarul PDL Sever Voinescu a fost desemnat, miercuri, în cadrul Colegiului Director al partidului, purtător de cuvânt al candidatului la Preşedinţie Traian Băsescu. Propunerea a venit chiar din partea candidatului prezidenţial aceasta fiind chiar opţiunea actualului şeful al statului, susţin surse democrat-liberale. conform surselor citate, nu extre exclus ca preşedintele să numească ca şef de campanie tot un colaborator apropiat din staff-ul de la Cotroceni, unul din numele vehiculate fiind cel al lui Sebastian Lăzăroiu, deja cooptat în echipa de campanie a PDL. totodată se are în vedere şi o conducere colectivă a echipei de campanie prin delegarea unor atribuţii unor democrat-liberali precum Gheorghe Flutur şi Sulfina Barbu.

Traian Băsescu a anunţat în şedinţa Colegiului Director al PDL, că, pe perioada campaniei electorale prezidenţiale, Sever Voinescu va fi purtătorul său de cuvânt pentru postura de candidat, în vreme ce Valeriu Turcan va rămâne purtătorul de cuvânt al preşedintelui, la Palatul Cotroceni. În paralel, preşedintele urmează să îşi stabilească în perioada următoare şeful de campanie, acesta fiind, potrivit surselor citate, cel mai probabil unul dintre apropiaţii săi de la Cotroceni, favorit fiind dat consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care ar putea împărţi sarcinile de coordonare a echipei de campanie cu vicepreşedintele Gheorghe Flutur.

Deocamdată, partea de comunicare va fi asigurată din partea PDL de deputatul Sulfina Barbu, iar din partea Cotroceniului, de Sebastian Lăzăroiu.

În ceea ce priveşte sediul de campanie, acesta va fi inaugurat pe 22 octombrie, în centrul vechi al capitalei, zona Lipscani.

Democrat-liberalii s-au reunit, miercuri dimineaţă, în şedinţa Colegiului Director, în cadrul căreia urmează să se facă o ultimă analiză înaintea startului campaniei electorale, la ora 14.00 urmând să se depună la Biroul Electoral Central candidatura lui Traian Băsescu la prezidenţiale.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close