Antena 3 CNN Politică Solomon: Era normal să fiu exclus din PDL, după anunţarea candidaturii din partea UNPR

Solomon: Era normal să fiu exclus din PDL, după anunţarea candidaturii din partea UNPR

Solomon: Era normal să fiu exclus din PDL, după anunţarea candidaturii din partea UNPR
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    03 Feb 2012   •   14:19

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, vineri, că era normal să fie exclus din Partidul Democrat Liberal (PDL), întrucât a anunţat că va candida la alegerile locale din acest an pentru încă un mandat din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), informează Agerpres.
 
''Era normal să se întâmple aşa, fiindcă eu mi-am anunţat candidatura din partea UNPR. Şi cât ar fi ei de eleganţi, probabil că le-a ajuns cuţitul la os şi au zis: . Probabil că eu nu mai sunt de actualitate. (...) M-am hotărât să candidez din partea UNPR şi nu a PDL, pentru că am simţit o aversiune faţă de mine în ultimul timp'', a explicat edilul Craiovei.

Solomon a spus că a intrat în PDL în 2006, când era primar al Craiovei, din postura de independent, însă consideră că pentru cei din conducerea PDL Dolj reprezenta ''un pericol''.

Edilul a ţinut să precizeze că în PDL a fost dorit de un singur om, şi anume de preşedintele Traian Băsescu: '' În PDL, am fost dorit de un singur om: de Traian Băsescu şi atât''.

Potrivit lui Solomon, intrarea sa în PDL Dolj ar fi reprezentat ''un pericol'' pentru unii din conducerea organizaţiei.

''Pe mine nu m-a inventat PDL, eu acolo am intrat ca primar. Cei care conduc PDL Dolj probabil că au avut inima îndoită când am intrat în acel partid (...) Cu Radu Berceanu (n.r - preşedintele PDL Dolj) puteam fi foarte apropiaţi, dar au fost unii care s-au speriat şi au creat o spărtură. Eu am ieşit pe posturile tv cu tot felul de declaraţii pentru drumul acela Craiova-Piteşti (n.r. - drum la care Berceanu a renunţat când era ministru al Transporturilor), dovadă că şi acum am reluat discuţia cu ambasadorul SUA pentru fabrica Ford'', a mai spus Solomon.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi alţi şase consilieri municipali ai Consiliului Local Craiova au fost excluşi din PDL, joi seara, după ce în şedinţa extraordinară de ieri, în care s-a votat bugetul Craiovei, aceştia au avut alte puncte de vedere decât poziţia viceprimarului Mărinică Dincă, preşedintele PDL Craiova.

×
Subiecte în articol: antonie solomon pdl
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close