Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Credeți că Liviu Dragnea va candida la prezidențiale? Cum au răspuns telespectatorii Antena 3

SONDAJ. Credeți că Liviu Dragnea va candida la prezidențiale? Cum au răspuns telespectatorii Antena 3

SONDAJ. Credeți că Liviu Dragnea va candida la prezidențiale? Cum au răspuns telespectatorii Antena 3
24 Mai 2019   •   20:51

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: "Credeți că Liviu Dragnea va candida la prezidențiale?"

Telespectatorii au putut vota la 1272 (0,6 eur/-sms TVA inclus) pe tot parcursul emisiunii.

Telespectatorii Antena 3 au votat astfel: 73,4% au răspuns DA și 26,6% au răspuns NU.

sursa: Antena 3/ Subiectiv față în față

 

"Am încredere că marea majoritate a românilor nu va vota la aceste alegeri cu 'nepoțeii cu Goebbels'. Vă explic cu trei citate: Ludovic Orban (PNL): PNL va scăpa acum România de 'ciuma roșie'. Rareș Bogdan (PNL): Vom elibera România de 'ciuma roșie'. Stelian Ion (USR): Există antidot pentru a scăpa de 'ciuma roșie'.

În 1936, Goebbels, ministrul pentru propagandă a lui Hitler, concepea o broșură de 36 de pagini în care vorbea despre 'ciuma roșie'. Concluzia era că doar Fuhrer-ul poate scăpa omenirea de 'ciuma roșie'. Am putea spune că este doar o coincidență", a spus deputatul PSD Liviu Pleșoianu.

"Sper că domnul Liviu Dragnea nu va candida la președinția României pentru că ar fi culmea-culmilor să avem și la președinție un candidat condamnat penal pentru fraudă la referendum. (...)

Dânsul este oricum condamnat penal definitiv, este oficial un infractor. În plus, domnul Liviu Dragnea este la jumătate din scorul electoral al PSD-ului chiar în sondaje, așa că se pune problema, din punctul nostru de vedere, al democrației interne în PSD", a spus, la rândul său, deputatul USR Cristian Seidler.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close