Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu rupe tăcerea: Liviu Dragnea n-a avut grijă! Cum venea cineva, era înlăturat!

Sorin Grindeanu rupe tăcerea: Liviu Dragnea n-a avut grijă! Cum venea cineva, era înlăturat!

Sorin Grindeanu a vorbit într-un interv despre viitorul congres al celor de la PSD. De asemenea, fostul premier a vorbit și despre modul în care acționa Liviu Dragnea câd era în fruntea social-democraților.

Sorin Grindeanu rupe tăcerea: Liviu Dragnea n-a avut grijă! Cum venea cineva, era înlăturat!
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    07 Iul 2020   •   17:05

Liviu Dragnea n-a avut grijă să crească pe cineva și să vină natural președinte al partidului. Cum venea cineva era înlăturat. M-ar atrăgea să intre în PSD acel lider care e în stare să construiască o echipă.

E deja situația pe care putem să o avem și e de dorit în aceste momente, având în vedere lipsa unui superlider - dacă putem zice așa.

Vorbim de cel care e în stare să îmbine și acea reformă internă, dar care să nu bulverseze partidul cu două luni ănainte de alegeri. Adversaurul politic e afară, nu în interior.

La alegerile parlamentare o să văd dacă o să candidez. Cei din Timiș mă susțin în orice”, a declarat Sorin Grideanu la postul de televiziune Digi24.

Dragnea susșinea că sunt instituții care vor să confiște guvernul

Liviu Dragnea își asuma o mică arte din vină în scandalul în care a dus la plecarea lui Sorin Grindeanu de la conducerea Executivului.

„Sunt instituţii şi persoane care vor să confişte acest guvern. Au reușit, cât de cât, cu Sorin . Poate că am greșit și eu, că poate și eu m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greșesc și cu Mihai. E guvernul nostru .

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close