Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: Preşedintele a călcat Constituţia în picioare, live, la televizor (VIDEO)

Sorin Oprescu: Preşedintele a călcat Constituţia în picioare, live, la televizor (VIDEO)

Sorin Oprescu: Preşedintele a călcat Constituţia în picioare, live, la televizor <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Iun 2008   •   15:37

Atacuri din toate părţile şi către toate părţile, pe scena politică românească. ?Preşedintele a călcat Constituţia în picioare, live, la televizor?, a strigat candidatul independent la Primăria Generală a Capitalei, Sorin Oprescu. Într-o conferinţă de presă la sediul de campanie, senatorul l-a atacat dur pe contracandidatul democrat-liberal, adresându-i următorul mesaj: ?Neputinţă, numele tău e Blaga?. Declaraţiile vin după ce social-democraţii şi-au declarat spijinul pentru Oprescu, iar democrat-liberalii au început atacurile împotriva sa.

Oprescu: Băsescu a călcat Constituţia în picioare


"Îi dau o veste proastă lui Blaga: 7% dintre oamenii care au ieşit din casă pentru a vota PDL-ul nu a ieşit să-l voteze pe el, ci pe mine. 40.000 de votanţi ai PDL-ului au pus ştampila pe mine", a continuat el. Deşi rezultatele alegerilor nu au fost comunicate oficial, din cauza contestaţiilor depuse la BEM, Oprescu a declarat că a luat voturi "de la toate partidele şi de la toţi candidaţii".

Oprescu: Simpatizanţii PD-L au ieşit din casă să mă voteze pe mine


"Doresc să demontez un mit: că partidele ar avea un control absolut asupra votanţilor lor", a avertizat Oprescu. "Mă bucură că sunt principalul motiv de îngrijorare pentru cele mai mari trei partide ale momentului, dar mă îngrijorează că partidele subestimează oamenii",

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close