x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor

de 10 Feb 2016   •   08:45
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor 72
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a ajuns, miercuri dimineață, la sediul DNA, unde este audiat ]n calitate de martor.
 
Este vorba despre un dosar care este la început și ar fi fost deschis în urma unor plângeri făcute de economistul Lucian Isar, potrivit unor citate de Antena 3.
 
Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în guvernul Ponta, funcţie din care a şi demisionat. 
 
Dacă informațiile scrise în plângere se vor adeveri, procurorii nu vor ca cei vizați să afle de acest lucru înainte de începerea urmării penale.
 
Lucian Isar este unul dintre cei mai cunoscuți economiști români care a activat și în calitate de ministru al Mediului de Afaceri în Cabinetul Ponta I. Lucian Isar este absolvent al Academiei de Studii Economice, București, secția Finanțe și Bănci și masterand în Matematica Finanțelor în cadrul Universitatii Oxford.

Printre funcțiile deținute de Isar se numără și cea de președinte al Consiliului la EFG Securities Romania sși cea de director executiv în cadrul Bancpost. De asemenea, Lucian Isar a ocupat și poziția de vice-trezorier și de șef de comert la Citigroup Romania.

poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati