Antena 3 CNN Politică Stolojan: Afirmațiile lui Nastasiu, o încercare a "băieţilor deştepţi din energie" de a-l ataca pe Băsescu

Stolojan: Afirmațiile lui Nastasiu, o încercare a "băieţilor deştepţi din energie" de a-l ataca pe Băsescu

Stolojan: Afirmațiile lui Nastasiu, o încercare a "băieţilor deştepţi din energie" de a-l ataca pe Băsescu
Sursa foto: Teodor Stolojan
16 Noi 2009   •   16:14

Dezvăluirile lui Ciprian Nastasiu privind implicarea sa în dosarul energetic reprezintă o încercare a "băieţilor deştepţi din energie" de a-l ataca pe preşedintele României, susține prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, în timp ce colega sa de partid, Elena Udrea nu are nici o problemă dacă monitorizarea la care face referire fostul procuror DIICOT este reală.
"Cred că pierdem timpul, din nou, cu acest subiect. El a fost investigat deja de instituţiile statului care au atribuţii în acest domeniu. O serie de indivizi, legaţi de băieţii deştepţi din energie, dorind să atace preşedintele României, se folosesc în continuare de această situaţie, care a fost clarificată deja", a declarat Theodor Stolojan.
În opinia lui Stolojan, "a relua aceste probleme, mai ales acum, în campania electorală, are un scop politic".
El a precizat totuși, că în momentul efectuării investigaţiilor în respectivul dosar, a fost chemat şi a dat o declaraţie ca martor.
Cât privește existența unui mandat de monitorizare pe numele său în perioada respectivă, Theodor Stolojan a ţinut să precizeze că nu are "absolut nicio problemă" dacă i-au fost interceptate convorbirile, deoarece nu a acţionat niciodată împotriva intereselor ţării.
"Nu am avut niciun fel de convorbiri telefonice în care să discut în alţi termeni decât cei normali, cât timp am fost consilier prezidenţial sau am ocupat alte funcţii. Nu am absolut nicio problemă că acel procuror a cerut monitorizarea telefonului meu, ca şi ale altora", a spus Stolojan.
Nici o problemă nu are nici secretarul executiv al PDL Elena Udrea. Ea a declarat astăzi că nu a înţeles foarte bine pentru ce a fost monitorizată şi că nu are "nicio problemă" dacă operaţiunea a fost legală.
"Nu am înţeles foarte bine pentru ce am fost monitorizată. Dacă a fost o monitorizare legală, nu am nicio problemă", a afirmat Udrea.
Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu a declarat, luni, că au existat mandate de monitorizare pentru Dan Voiculescu, Theodor Stolojan, Verestoy Attila, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, aceştia fiind suspecţi de săvârşirea anumitor infracţiuni în domeniul energetic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close