Antena 3 CNN Politică Stolojan se opune amânării alegerilor din PDL: E un prilej de dezbatere a problemelor ridicate de Băsescu

Stolojan se opune amânării alegerilor din PDL: E un prilej de dezbatere a problemelor ridicate de Băsescu

Stolojan se opune amânării alegerilor din PDL: E un prilej de dezbatere a problemelor ridicate de Băsescu
Sursa foto: Teodor Stolojan
13 Mai 2010   •   14:54

Alegerile interne pentru conducerea PDL ar trebui să se desfăşoare la termen, pe 16 iulie, deoarece este un bun prilej pentru dezbaterea problemelor ridicate de şeful statului în discuţiile cu parlamentarii, a declarat joi, prim-vicepreşedintele partidului, Theodor Stolojan.
"Nu ar trebui să se amâne. Dimpotrivă, alegerile acum ar trebui să se desfăşoare sub semnul dezbaterii foarte seriose în partid exact a problemelor care au fost ridicate şi în discuţiile între preşedinte şi membrii Parlamentului PDL. Ar fi chiar un moment favorabil dezbaterii în partid, serioasă, a problemelor care s-au ridicat în aceste luni", a spus Stolojan referindu-se la discuţiile existente în conducerea partidului privind o posibilă amânare a Convenţiei Naţionale până la finalul anului acesta sau primăvara lui 2010.
În opinia lui Stolojan, Convenţia din iulie este un bun moment pentru a transforma alegerile într-un mijloc de a înlătura o serie de probleme care au fost semnalate şi de către preşedintele Traian Băsescu.
"Sunt diferite judecăţi - că este un moment dificil pentru România, că cei mai mulţi membri ai partidului sunt angrenaţi în activitatea de guvernare fie la nivel central sau local şi trebuie să se concentreze pe acest lucru. Eu spun că, dimpotrivă, dezbaterile care au loc cu orice prilej de alegeri în partid ar trebui acum focalizate - cum să putem susţine Guvernul, autorităţile locale pentru a îndeplini aceste măsuri dureroase şi care presupun reforme" a subliniat Stolojan.
Prim-vicele a afirmat că liderul Emil Boc nu ar fi dezavantajat de organizarea alegerilor interne la termen, el atrăgând atenţia totuşi că premierul este atacat în acest moment pe nedrept ?din toate părţile".
Antena3.ro

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close