Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Iohannis are emoţii la Înalta Curte

Subiectiv. Iohannis are emoţii la Înalta Curte

Subiectiv. Iohannis are emoţii la Înalta Curte
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Noi 2014   •   21:03
Instanţa supremă a admis, marţi, să fie judecat pe fond recursul în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Instanţa a stabilit primul termen în 14 ianuarie, când vor fi citaţi Iohannis şi un reprezentant al Agenţiei Naţionale de Integritate
 
Subiectul a fost dezbătut în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu, "Subiectiv", la Antena 3. 
 
Senatorul liberal, Gigel Ştirbu, a explicat că Iohannis a cerut în repetate rânduri urgentarea judecării cazului, şi înainte de campanie şi în timpul campaniei electorale. 
 
În schimb, social-democratul Liviu Pop a explicat că domnul Iohannis trebuia să îşi rezolve problemele înainte de a candida, urmând exemplul lui Akos Mora. 
 
Domnul Iohannis trebuia să îşi rezolve problemele dinainte de campanie, înainte de a candida. Cum a fixat justiţia termenele e decizia domniilor lor. Dar tot aleşii locali în speţe similare au pierdut procesele. Absolut toţi. Ce va face în 14 ianuarie, cum se va judeca, dacă va pierde procesul va trebui să facă ce a făcut şi domnul Akos Mora, să îşi dea demisia. Domnul Akos Mora a stat un an de zile cu sentinţa şi şi-a dat demisia. 
 
Elena Cristian, redactor şef al revistei Income Magazine, a explicat că s-au creat multe discuţii pe această temă şi că fiecare specialist are o părere diferităm, lucru care crează frustrare pentru România şi economia română. 
 
"Mie îmi este foarte clar. Domnul Iohannis este judecat pentru o faptă care ar fi avut loc înainte de a fi preşedinte, deci imunitatea nu ar trebui să se aplice."
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close