Antena 3 CNN Politică Surse: Dragnea i-ar fi oferit lui Grindeanu conducerea ASF, daca renunță la funcția de premier

Surse: Dragnea i-ar fi oferit lui Grindeanu conducerea ASF, daca renunță la funcția de premier

Surse: Dragnea i-ar fi oferit lui Grindeanu conducerea ASF, daca renunță la funcția de premier
de M.Z.    |    14 Iun 2017   •   14:33

Sorin Grindeanu este amenințat cu excluderea din PSD, după ce președintele partidului, Liviu Dragnea, i-ar fi oferit marți premierului conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), un post bine plătit, dacă va renunța la funcția de șef al Guvernului, potrivit Hotnews.ro.

Statutar, Comitetul Executiv al PSD nu are dreptul să-l excludă din partid pe Grindeanu, ci organizația din care face parte, urmând ca o eventuală decizie de excludere să fie validată ulterior în CEx. 

Pe de altă parte, tot Comitetul Executiv Național al PSD l-a exclus anul trecut pe Valeriu Zgonea din partid. O eventuală excludere din partid a lui Sorin Grindeanu nu înseamnă că își pierde automat funcția de premier. Totul va depinde mai departe de președintele Klaus Iohannis.

Este o zi decisivă, miercuri, în PSD, iar premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial, pentru a doua zi consecutiv, urmând să participe la Comitetul Executiv al PSD.

În CEx-ul PSD, se va vota și excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, în cazul în care premierul va refuza să accepte să-și prezinte demisia.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close