Antena 3 CNN Politică Susţinătorul lui Tudorache, Răzvan Murgeanu, pus de PDL să coordoneze campania lui Honorius Prigoană

Susţinătorul lui Tudorache, Răzvan Murgeanu, pus de PDL să coordoneze campania lui Honorius Prigoană

Susţinătorul lui Tudorache, Răzvan Murgeanu, pus de PDL să coordoneze campania lui Honorius Prigoană
Sursa foto: Rãzvan Murgeanu
04 Ian 2010   •   15:59

Răzvan Murgeanu, preşedintele organizaţiei PD-L  sector 1 a fost mandatat să coordoneze campania electorală a lui Hgonorius Prigoană, candidatul democrat liberal pentru postul de deputat bucureştean în Colegiul 1 al acestui sector. Ironia sorţii face ca Murgeanu să fie unul din cei care au susţinut depunerea candidaturii controversatului om de afaceri Viorel Tudorache pentru acest mandat în detrimentul fiului lui Silviu Prigoană. Intervenţia de ultim moment al liderului democrat-liberal, Emil Boc a făcut ca decizia de susţinere luată în unanimitate de filiala PDL să fie răsturnată în favoarea lui Honorius Prigoană.
Anunţul desemnării lui Murgeanu drept coordonator de campanie a fost făcut de vicepreşedintele Gheorghe Flutur la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului.
Surse democrat-liberale susţin că Murgeanu a fost unul din cei care susţinut puternic nominalizarea lui Viorel Tudorache pentru această candidatură deşi la centru se vehicula numele fiului parlamentarului Silviu Prigoană, dovadă fiind unanimitatea cu care filiala pe care o conduce a luat această decizie.
Tudorache s-a repezit în primă instanţă să-şi valideze candidatura la BEM. Băgat imediat în şedinţă lămurire de Emil Boc, Tudorache a renunţat însă la candidatură în ciuda susţinerii primite din partea filialei de sector a PDL, conduse de Murgeanu.Ulterior, Viorel Tudorache a explicat că şi-a retras candidatura la alegerile parlamentare din Colegiul 1 al Capitalei după ce Boc i-a pus în vedere că Biroul Permanent al partidului a decis să-l susţină pe Honorius Prigoană.
Paradoxal, conducerea centrală a decis să-l mandateze tocmai pe Răzvan Murgeanu cu sarcina coordonării campaniei electorale a lui Honorius Prigoană căruia i-a pus iniţial beţe în roate. Pe murgeanu nu- aşteaptă o sarcină uşoară. Singurul contracandidat a l fiului lui Prigoană este liberalul Radu Stroe, susţinut atât de PNL, cât şi de organizaţia PSD Bucureşti condusă de Marian Vanghelie.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close