Antena 3 CNN Politică Tăriceanu a efectuat schimbări în conducerea DAE şi ANRCTI

Tăriceanu a efectuat schimbări în conducerea DAE şi ANRCTI

Tăriceanu a efectuat schimbări în conducerea DAE şi ANRCTI
19 Aug 2008   •   18:12

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Guvern, premierul Călin Popescu-Tăriceanu a semnat marţi deciziile pentru eliberarea lui Adrian Ciocănea-Teodorescu din funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE) şi preluarea acesteia de către Aurel Ciobanu-Dordea.

Acesta ocupă în prezent funcţia de subsecretar de stat în cadrul DAE, agent guvernamental însărcinat cu reprezentarea României în faţa Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene şi a Tribunalului de Primă Instanţă al Comunităţilor Europene, precum şi a celorlalte instituţii comunitare. Potrivit comunicatului Guvernului, citat de Agerpres, Aurel Ciobanu-Dordea va exercita temporar şi atribuţiile de subsecretar de stat în DAE şi agent guvernamental până la numirea în funcţie a înlocuitorului său.

De asemenea, premierul Tăriceanu a semnat, luni, 18 august 2008, şi o decizie privind eliberarea lui Dan Cristian Georgescu din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Deciziile intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, informează Agerpres.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close