Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: ALDE a decis convocarea Congresului partidului în 21 aprilie

Tăriceanu: ALDE a decis convocarea Congresului partidului în 21 aprilie

Tăriceanu: ALDE a decis convocarea Congresului partidului în 21 aprilie
de S.T.    |    19 Mar 2017   •   16:06

Delegaţia permanentă a ALDE a decis convocarea Congresului partidului în 21 aprilie, la Palatul Parlamentului, a anunţat copreşedintele formaţiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu.

Co-preşedintele ALDE Daniel Constantin a părăsit lucrările Delegaţiei Permanente ALDE, însoţit de un grup de membri ai formaţiunii, şi denunţă reuniunea ca fiind nestatutară.

Majoritatea celor care s-au aflat alături de Constantin sunt foşti membri ai Partidului Conservator, patru dintre aceştia ocupând funcţii, în prezent, de secretari de stat.

„Am ieşit astăzi din Delegaţia permanentă pentru că am constatat că se încalcă statutul în mod constant. Se doreşte cu orice preţ convocarea congresului (...) să se stingă eventualele nemulţumiri, crezând că asta va fi o soluţie. Nu va fi o soluţie. (...) Suntem într-o situaţie pe care nu ne-am dorit-o. ALDE s-a format acum doi ani de zile, ca o înţelegere verbală şi nescrisă între mine şi Călin Popescu-Tăriceanu. De doi ani de zile şi până acum am fost în situaţia în care ne-am respectat toate angajamentele şi toate promisiunile. (...) Din păcate, încerc de câteva săptămâni de zile să am discuţii constructive cu cei care au format fostul Partid Liberal Reformator, în frunte cu Călin Popescu-Tăriceanu. Aceste discuţii constructive n-au ajuns la un punct comun”, a afirmat Constantin.

Citește și:

Călin Popescu-Tăriceanu, declarații explozive: Am fost șantajat de Daniel Constantin

×
Subiecte în articol: ALDE Congres palatul parlamentului
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close