Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, după întâlnirea ALDE- Cioloş: Vom lua o decizie după ce ne va prezenta componenţa Guvernului

Tăriceanu, după întâlnirea ALDE- Cioloş: Vom lua o decizie după ce ne va prezenta componenţa Guvernului

Tăriceanu, după întâlnirea ALDE- Cioloş: Vom lua o decizie după ce ne va prezenta componenţa Guvernului
de S.T.    |    11 Noi 2015   •   18:10

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloş, că discuţia avută a fost una foarte bună în care premierul desemnat a prezentat modul în care vrea să-şi conducă acţiunea, urmând ca ALDE să-şi prezinte poziţia.

"I-am comunicat că nu vom putea lua o decizie cu privire la votul ALDE decât după ce domnia sa va prezenta componenţa Guvernului. Atunci ne vom putea pronunţa", a spus Tăriceanu.

"Am prezentat domniei sale o listă de chestiuni economice şi politice pe care dorim să le aibă în vedere", a mai spus Tăriceanu.

Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi a programului de guvernare, cu care să se prezinte în faţa Parlamentului pentru obţinerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.



×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close