Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, dezvăluiri despre dosarul Microsoft: Sunt foarte multe acuzaţii de corupţie care o înconjoară pe Udrea

Tăriceanu, dezvăluiri despre dosarul Microsoft: Sunt foarte multe acuzaţii de corupţie care o înconjoară pe Udrea

Tăriceanu, dezvăluiri despre dosarul Microsoft: Sunt foarte multe acuzaţii de corupţie care o înconjoară pe Udrea
01 Oct 2014   •   21:07

Elena Udrea, candidatul la preşedenţie din partea PMP şi omul pentru care preşedintele a făcut campanie, se află la DNA.

Președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, s-a prezentat miercuri seară la DNA pentru a fi audiată în dosarul în care este cercetat Gheorghe Ștefan.

Udrea a ajuns la DNA unde a declarat jurnaliştilor că urmează să fie audiată "într-un dosar mai vechi" al lui Gheorghe Ştefan.

Invitatul special al ediţiei de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", fostul premier şi unul dintre candidaţii independenţi la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit despre afacerile ilegale în care este implicată Elena Udrea.

"Sunt foarte multe acuzaţii de corupţie care o înconjoară pe doamna Udrea, care la un moment dat nu vor mai putea fi ţinute în sertar ", a declarat acesta.

"Personajul cheie în acest dosar este fostul soţ al Elenei Udrea. Dorin Cocoş este cel care ia cel mai gros comision şi îl distribuie unora care sunt în momentul de faţă în solicitarea DNA de ridicare a imunităţii şi la el rămâne jumătate din suma respectivă", a făcut referire la implicare fostului soţ al Eleni Udrea în dosarul "Microsoft".





×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close