Antena 3 CNN Politică Tăriceanu riscă excluderea din PNL. Ruşanu îi cere lui Antonescu să-l dea afară din partid pe fostul premier

Tăriceanu riscă excluderea din PNL. Ruşanu îi cere lui Antonescu să-l dea afară din partid pe fostul premier

Tăriceanu riscă excluderea din PNL. Ruşanu îi cere lui Antonescu să-l dea afară din partid pe fostul premier
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Ian 2013   •   15:31

Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat, vineri, că liberalul Călin Popescu-Tăriceanu ar trebui exclus din partid pentru "prejudicii de imagine aduse PNL", după ce fostul premier a cerut astăzi alegeri în partid, pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

"Declaraţiile politice în mod evident fac rău şi aduc un prejudiciu de imagine PNL. Trebuie să mergem până la excluderea din partid a acelor persoane, în cazul de faţă domnul Tăriceanu. Nu există nicio motivaţie logică, corectă, normală, ca astăzi, cu un an şi jumătate înainte de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014, să soliciţi noi propuneri pentru candidaţii la această funcţie", a precizat Ruşanu, potrivit Gandul.

El a reamintit că la Congresele PNL, PC şi PSD din primăvara anului 2011 s-a stabilit candidatura lui Crin Antonescu pentru funcţia de candidat al USL la funcţia de preşedinte.

"La acea dată, niciun membru al PNL nu a fost împotriva acestei candidaturi. Să declari acum, cu numai câteva luni înainte de alegeri, că ar trebui să stabileşti candidatul prezidenţial printr-un nou vot, altă persoană, înseamnă că eşti cel puţin de rea credinţă, dacă nu un adversar al PNL şi ar trebui să fii tratat ca atare", a afirmat Dan Radu Ruşanu.

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a propus, vineri, organizarea unor alegeri interne în PNL, în 2014, pentru stabilirea candidatului la Preşedinţie.

"Propunerea mea e ca în PNL desemnarea candidatului (la preşedinţie - n.r.) să se facă printr-un scrutin intern", a precizat Tăriceanu.




×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close