Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Scorul PD-L se dezumflă treptat

Tăriceanu: Scorul PD-L se dezumflă treptat

Tăriceanu: Scorul PD-L se dezumflă treptat
03 Iun 2008   •   16:33

Preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu a susţinut o conferinţă de presă, la sediul PNL. Acesta şi-a început discursul spunând că scorul obţinut de partid la alegerile locale din 2008 este cel mai bun din ultimii ani. Scorul ar fi fost şi mai bun dacă nivelul de participare ar fi fost mai mare, a declarat Tăriceanu. "Prezenţa slabă la vot a penalizat PNL în multe zone din ţară", spune liderul liberalilor.

În ceea ce-l priveşte pe Ludovic Orban, candidatul PNL la Capitală, Tăriceanu spune că a fost singurul care a avut un program şi care "cunoştea problematica Bucureştiului". "Sunt dezamăgit de rezultatele de la Bucureşti", mărturiseşte preşedintele PNL.

"Ne interesează lupta pentru sectorul 1, nu lupta dintre Oprescu şi Blaga", a menţionat Tăriceanu. "Vrem o administraţie capabilă în Bucureşti, oraş cu probleme serioase în privinţa traficului şi a urbanismului", a continuat acesta.

Legat de rezultatele celorlalte partide, Tăriceanu remarcă faptul că "PD-L-ul se dezumflă".

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close