Antena 3 CNN Politică Neînţelegerile din Guvern, recunoscute de un ministru. Tanczos Barna: "Sunt momente când aceste tensiuni sunt un pic cam mari"

Neînţelegerile din Guvern, recunoscute de un ministru. Tanczos Barna: "Sunt momente când aceste tensiuni sunt un pic cam mari"

Tensiunile din coaliția de guvernare sunt recunoscute deschis de un membru al Guvernului, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3. 

Neînţelegerile din Guvern, recunoscute de un ministru. Tanczos Barna: "Sunt momente când aceste tensiuni sunt un pic cam mari"
Sursa foto: Hepta
de Alina Manolache    |    08 Apr 2021   •   15:22

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a spus, joi, că sunt două-trei ministere din portofoliul PNL și USR-PLUS între care există neînțelegeri, iar până acum calea dialogului, propusă de UDMR, nu a avut succes în aplanarea conflictelor interne. 

Barna: Sunt momente când aceste tensiuni sunt un pic cam mari

"Sunt momente când aceste tensiuni sunt un pic cam mari, din punctul meu de vedere, dar lucrurile se vor rezolva. Sunt convins că acele probleme punctuale care au generat şi zilele trecute câteva supărări pot fi rezolvate prin dialog.

Cele 2-3 ministere, dacă se aşază la masă, cu siguranţă se găsesc soluţiile", a spus oficialul de la Mediu.

Întrebat, de Antena 3, dacă reprezentanţii UDMR au nemulţumiri legate de anumite decizii, el a negat.

UDMR nu are nemulţumiri care să nu se rezolve prin dialog

"Nu avem nemulţumiri care să nu fie rezolvabile prin dialog", a spus reprezentantul UDMR.

×
Subiecte în articol: Tanczos Barna
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close