Antena 3 CNN Politică Titus Corlăţean: Liniştea din ultima perioadă este benefică pentru interesele majore ale României

Titus Corlăţean: Liniştea din ultima perioadă este benefică pentru interesele majore ale României

Titus Corlăţean: Liniştea din ultima perioadă este benefică pentru interesele majore ale României
de M.T.    |    31 Oct 2013   •   17:50

Traian Băsescu şi Victor Ponta au reluat coabitarea de unde o lăsaseră, înainte să se acuze unul pe altul cu încălcarea acordului de colaborare instituţională.

Titus Corlăţean, unul dintre participanţii la negocierile de pace, spune că liniştea din ultima perioadă a fost benefică pentru interesele majore ale României.

„Vă pot confirma că au avut loc câteva întâlniri. Ultima a avut loc în urmă cu o săptămână , dacă nu ma înşel. A fost o discuţie
constructivă, în care am avansat spre acele soluţii care să permită garantarea unei funcţionări instituţionale corecte şi normale în România şi pentru garantarea unei stabilităţi atât de importante pentru statul român”, a declarat Corlăţean.

„Mai departe, după ce noi, la nivelul nostru, am pus concluziile am transmis mai departe spre decidenţi concluziile la care am ajuns”, a continuat ministrul de Externe.

Titus Corlîţean consideră că o relaţie bună între preşedinte şi premier este benefică pentru interesele României.

„Eu constat că perioada care s-a scurs a fost o perioadă de realtiv calm şi, vă spun, benefică pentru interesele majore ale României. La nivelul nostru, noi am făcut ce trebuia să facem”, a mai precizat şeful diplomaţiei române.

×
Subiecte în articol: Titus Corlăean coabitare Victor Ponta
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close