Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, atac dur la un fost ministru al Apărării: „Un şmenar”

Traian Băsescu, atac dur la un fost ministru al Apărării: „Un şmenar”

Traian Băsescu, atac dur la un fost ministru al Apărării: „Un şmenar”
21 Feb 2017   •   20:37

Atac dur al lui Traian Băsescu la adresa fostului ministru al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu. Actualul senator PMP i-a adus acuzaţii extrem de grave liberalului, pe care l-a numit 'şmenar'.

"Îl văd pe Dobriţoiu ăsta, ex ministru şi general, condamnat pentru nişte case. Aţi fost condamnat pentru probleme cu locuinţele unor subofiţeri. Dobriţoiu e un şmenar cu locuinţe de serviciu. Ditamai generalul care a cumpărat locuinţe ale subofiţerilor pe care i-a mutat din garnizoană în garnizoană", a declarat Băsescu la România TV.

La rândul său, Corneliu Dobriţoiu s-a apărat. "Nu e adevărat. A fost un proces politic. Soluţia finală pe care o voi ataca în apel va fi pentru mine. Mi-au dat un an cu suspendare. Băsescu e cel care a făcut şmenuri cu case, nu eu. Domnul Băsescu a şmenuit multe case şi terenuri".

Dobriţoiu este condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie in dosarul "Case pentru generali", în legătură cu achiziţionarea în condiţii ilegale a unei locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close