Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu participă la şedinţa Colegiului Director al PDL

Traian Băsescu participă la şedinţa Colegiului Director al PDL

Traian Băsescu participă la şedinţa Colegiului Director al PDL
Sursa foto: Traian Bãsescu
21 Oct 2009   •   10:43

Preşedintele Traian Băsescu a sosit la Parlament pentru a participa la şedinţa Colegiului Director a PDL dedicată pregătirilor de campanie. După ce a refuzat o lansare festivă cu baloane şi confetti în prezenţa a peste 6.000 de delegaţi democrat-liberali, liderii PDL rămân cu consolarea unei lansări în cadrul mult mai restrâns al Colegiului Director.

În urma unor semnale primite dinspre Cotroceni, PD-L a decis, în cadrul şedinţei din 5 octombrie a Biroului Permanent Naţional al PDL, că nu vor mai organiza o lansare oficială a candidaturii lui Traian Băsescu, deoarece aceasta ar fi avut deja loc.

"Nu vom face o ceremonie de lansare, ea a avut loc la sfârşitul săptămânii, anunţul a fost deja făcut. Pe noi ne interesează acum problemele populaţiei. Lansarea a avut loc natural", a explicat atunci vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, referindu-se la modul în care Traian Băsescu a preferat să anunţe, pe 3 octombrie, la Sânnicolau Mare, că va candida pentu un nou mandat.

La şedinţa PDL de astăzi participă dealtfel şi toţi cei 170 de parlamentari ai PDL, preşedinţii de consilii judeţene şi primari. Ostentativ, PDL a ales ca loc de desfăşurare a lucrărilor sale, Parlamentul, instituţie pe care şeful statului a anunţat că doreşt să o reducă, prin referendum naţional, la o singură cameră legislativă formată dintr-un număr de 300 de reprezentanţi.

Întâlnirea se vrea şi un preambul la procedura de depunere de către Traian Băsescu a candidaturii sale la Biroul Electoral Central, împreună cu cele peste două milioane de semnături de susţinere strânse de acest partid.

Sloganul cu care PDL îi va face campanie preşedintelui va fi ?Băsescu pentru România?, susţin surse democrat-liberale citate de Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close