Antena 3 CNN Politică Tudor Chirilă, mesaj dur către Iohannis: "Să știți de la mine că vă consider un ticălos"

Tudor Chirilă, mesaj dur către Iohannis: "Să știți de la mine că vă consider un ticălos"

Artistul Tudor Chirilă spune despre preşedintele Klaus Iohannis că este ”un ticălos”, în principal pentru situația în care a adus țara în ultimele luni.

Tudor Chirilă, mesaj dur către Iohannis: "Să știți de la mine că vă consider un ticălos"
Sursa foto: Facebook/ Tudor Chirilă
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   22:56

"Aș vrea, domnule Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare. Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta.

Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteți ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat și aici nu mă refer la mine. E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca răul cel mai mic”, a spus Tudor Chirilă.

”Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege. Ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, pentru ca după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acuma spuneți că nu-l mai aduceți și așa ma departe”, spune Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă îl acuză pe Klaus Iohannis că a aruncat țara în criză

”Sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta. Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat și ați înșelat așteptările tuturor!

Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de alura asta de german serios. Din păcate, nu sunteți un neamț serios. Sunteți mai degrabă profilul unui leneș şi unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, susține Tudor Chirilă.

×
Subiecte în articol: tudor chirila ticălos Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close