Antena 3 CNN Politică UDMR ar putea părăsi coaliţia de guvernare dacă protocolul programului de guvernare nu va fi semnat

UDMR ar putea părăsi coaliţia de guvernare dacă protocolul programului de guvernare nu va fi semnat

UDMR ar putea părăsi coaliţia de guvernare dacă protocolul programului de guvernare nu va fi semnat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    17 Feb 2012   •   17:58

Coaliţia de guvernare ar putea să se rupă dacă PDL protocolul referitor la programul de guvernare nu va fi semnat într-o săptămână, a decalarat vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, adăugând că există "varianta de a părăsi coaliţia", dacă nu se îndeplinesc cele prevăzute în document, scrie Mediafax.

"Am zis că nu intrăm la guvernare decât dacă aceste propuneri vor fi incluse în programul de guvernare, vor fi duse la capăt şi am cerut să avem pe lângă programul de guvernare un protocol în care să fixăm date calendaristice, să detaliem, unde e nevoie, ceea ce este prevăzut în programul de guvernare", a declarat liderul UDMR.

Borbely a explicat că "e şi varianta de a părăsi coaliţia, dacă nu se îndeplinesc cele prevăzute. Păi un program de guvernare este ca să îl îndeplineşti, nu ca să nu îl faci. Deci nu e niciun fel de problemă. Şi-a asumat coaliţia acest program de guvernare, hai să îl facem. Nu e vorba de a ameninţa".

Vicepreşdintele politic al UDMR a adăugat că în protocol ar putea fi cuprinse termene "până în mai-iunie" sau chiar mai scurte, în funcţie de ce se va negocia cu partenerii de coaliţie.

 



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close