Antena 3 CNN Politică Udrea a venit la Comisie, dar nu pentru audieri: "Aştept să vă daţi demisia!" (VIDEO)

Udrea a venit la Comisie, dar nu pentru audieri: "Aştept să vă daţi demisia!" (VIDEO)

Udrea a venit la Comisie, dar nu pentru audieri: "Aştept să vă daţi demisia!" (VIDEO)
20 Aug 2009   •   10:12

Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a prezentat, joi, la Comisia parlamentară de anchetă, deşi a anunţat în repetate rânduri că nu o va face. Udrea nu a venit, însă, pentru a fi audiată.

Cu puţin timp înainte, ministrul a mers la Parchetul General, unde a depus plângeri împotriva a cinci membri din Comisie. Este vorba despre preşedintele Comisiei de anchetă, liberalul Ludovic Orban, Adriana Săftoiu, Aura Vasile, Dumitru Chiriţă şi Ţaga Claudiu, "care au participat la complotul dezvăluit de mass-media", după cum a declarat Udrea.

Şedinţa a început cu o serie de replici acide purtate între preşedintele Comisiei şi ministrul Turismului. Ludovic Orban a ţinut să-i reamintească de mai multe ori Elenei Udrea că şedinţa este condusă de preşedintele Comisiei şi nu de către persoana audiată.

DISCUŢII APRINSE ÎNTRE ELENA UDREA ŞI LUDOVIC ORBAN:


În momentul în care audierile propriu-zise ar fi trebuit să înceapă, Udrea a ţinut să facă unele precizări. Mai exact, aceasta le-a transmis membrilor Comisiei că motivul pentru care s-a prezentat a fost "să-i privească în ochi" pe cei împotriva cărora a depus plângerile penale.

Elena Udrea a mai declarat că a ales să se prezinte în faţa Comisiei "din respect pentru această instituţie a Parlamentului", dar că nu mai poate avea încredere în activitatea pe care o desfăşoară membrii ei.

ELENA UDREA, LA COMISIE: "AM VENIT DIN RESPECT":



În final, aceasta le-a spus răspicat că se va întoarce la audieri atunci când cei împotriva cărora a depus plângerile penale nu vor mai face parte din Comisie.

"Aştept să vă daţi demisia!", a conchis Udrea.

ELENA UDREA PĂRĂSEŞTE COMISIA



ELENA UDREA ÎN LIFTUL DE LA PARLAMENT


După ce a depus plângerile la Parchet, Udrea declara că nu se va prezenta în faţa Comisiei, cât timp persoanele care iau parte la discuţia din înregistrarea apărută în presă se numără printre membrii ei.

ELENA UDREA, DUPĂ DEPUNEREA PLÂNGERILOR PENALE:



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Elena Udrea comisie ministerul turismului
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close