Antena 3 CNN Politică Udrea, la prelurea Mediului: Cred că nu va fi foarte complicat (VIDEO)

Udrea, la prelurea Mediului: Cred că nu va fi foarte complicat (VIDEO)

Udrea, la prelurea Mediului: Cred că nu va fi foarte complicat (VIDEO)
Sursa foto: Elena Udrea
02 Oct 2009   •   10:25

Ministrul Turismului, Elena Udrea a preluat vineri dimineaţă atribuţiile de interimar la Mediu din mâinile fostului possesor al acestui portofoliu, Nicolae Nemirschi. Cum premierul Emil Boc a justificat numirea miniştrilor PDL ca interimari în funcţie de competenţele şi abilităţile lor, Udrea s-a lăudat că se pricepe şi la Mediu deoarece a identificat ca ministru al Turismului şi probleme care ţin de acest domeniu, ceea ce îi va face munca mai uşoară la acest minister.

"Avem ţinte precise pe care vrem să le rezolvăm dintre cele care mi-au fost supuse atenţiei la Ministerul Turismului. Trebuie găsite soluţii la probleme legate şi de turism si de mediu. Este mai uşor acum că poţi să ai decizia şi într-o parte şi în cealaltă", a declarat Udrea, vineri

Ministrul Turismului a mai afirmat că indiferent de durata mandatului sau interimar, va reuşi să continue proiectele începute deja de Nicolae Nemirschi şi că va rezolva şi problemele noi pe care le va identifica.
Pe lista priorităţilor Elenei Udrea se numară administrarea parcurilor naţionale.

"Aşa cum am declarat, activitatea de la Minsiterul Turismului este una în legătură strânsă cu Ministerul Mediului. Turismul are legatură cu multe domenii precum mediul, agricultura şi transportul. Cred că nu va fi foarte complicat să duc mai departe proiectele din programul de guvernare", a mai spus noul ministru al Mediului.

Udrea a apreciat că secretarul de stat rămas la Mediu, fostul senator PDL de Iaşi, Dan Cârla, îi va face dealtfel munca mai uşoară.

"Sunt foarte multe lucruri care necesită atenţie şi pentru care voi avea nevoie de sprijinul său. (...) Echipa domnului Nemirschi pleacă şi vor fi schimbări la Ministerul Mediului, dar numai la cabinetul ministrului şi la cabinetul secretarului de stat", a precizat Udrea, adăugând că "probabil nu va lua salariul de la ambele ministere".

ELENA UDREA, LA PRELUAREA "MEDIULUI"



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close