Antena 3 CNN Politică Udrea: Nu contest comisia în sine. Mă prezint în faţa celor care nu s-au compromis (VIDEO)

Udrea: Nu contest comisia în sine. Mă prezint în faţa celor care nu s-au compromis (VIDEO)

Udrea: Nu contest comisia în sine. Mă prezint în faţa celor care nu s-au compromis (VIDEO)
Sursa foto: Elena Udrea
19 Aug 2009   •   20:34

Ministrul Turismului, Elena Udrea a afirmat că se va prezenta la comisia de anchetă, pe care nu o contestă, cu condiţia ca persoanele care iau parte la discuţia din înregistrarea apărută în presă, să fie înlocuite.

?Comisia în sine eu nu o contest. Contest componenţa acestei comisii, ai cărei membri s-au antepronunţat. Avem această dovadă necontestată de ei că pun la cale discreditarea unui ministru. Mă prezint la această comisie, dacă sunt înlocuiţi cei care sunt prezenţi în aceste înregistrări. Mă prezint în faţa celor care nu s-au compromis? a spus Elena Udrea la Antena 3.

Ea a explicat motivul pentru care a decis să nu se mai prezinte la comisia de anchetă în prezenţa deputaţilor Ludovic Orban, Adriana Săftoiu sau Aura Vasile.

?Această comisie este complet compromisă. Scopul acestei comisii este de a face un dosar penal. Cred că este un argument suficient pentru orice cetăţean să nu se mai prezinte la comisie? a spus Udrea. ?Atâta timp cât în această comisie există persoane care au un singur scop, să îmi facă un dosar penal, pentru ce să mă prezint? a adăugat ea.



Ministrul Turismului declara recent că se încearcă lichidarea sa prin mijloace care sunt specifice fostei Securităţi.

Întrebată în legătură cu faptul că Ministerul Turismului a încheiat un parteneriat cu BRD, chiar în momentul în care împrumutul contractat de ministru a fost reeşalonat, Elena Udrea a recunoscut că este client BRD dar spune că banca a venit singură pentru a face oferta pentru campania de promovare a României pe plan internaţional.

?Ce este rău în faptul că BRD, o bancă la care într-adevăr în 2006 am contractat un împrumut, a donat gratuit un spot ministerului turismului?? se întreabă Ministrul Turismului care a adăugat că BRD a dorit să sprijine o instituţie a statului. ?Dacă televiziunea dumneavoastră vine să îmi facă o propunere de parteneriat media, vă jur că o accept? a mai spus Udrea.




PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro





×
Subiecte în articol: Elena Udrea Stirea Zilei
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close