Antena 3 CNN Politică Udrea nu dă doi bani pe armistiţiul PSD-PDL: "Geoană şi Hrebenciuc au ajuns la o vârstă când nu-şi dau seama că sunt penibili"

Udrea nu dă doi bani pe armistiţiul PSD-PDL: "Geoană şi Hrebenciuc au ajuns la o vârstă când nu-şi dau seama că sunt penibili"

Udrea nu dă doi bani pe armistiţiul PSD-PDL: "Geoană şi Hrebenciuc au ajuns la o vârstă când nu-şi dau seama că sunt penibili"
Sursa foto: Elena Udrea
03 Aug 2009   •   12:23

Pe fondul tonului împăciuitor-ironic promovat astăzi de către liderii coaliţiei de guvernare, ministrul Turismului, Elena Udrea mai că nu i-a făcut senili pe cei mai importanţi contestatari social-democraţi, Mircea Geoană şi Viorel Hrebenciuc. Lovită în amorul propriu de afirmaţiile liderului PSD, Mircea Geoană privind onoarea sa ?rănită?, Udrea a afirmat că liderul social-democrat nu îşi dă seama că vine o vârstă când anumite exprimări îl fac penibil. Şi ca tacâmul jignirilor să fie complet, ministrul l-a băgat în aceeaşi oală şi pe social-democratul Viorel Hrebenciuc, cel care i-a lipit la pleiada de porecle şi pe cea mai puţin onoranţă de ?sexy buzoianca? bună numai să se ocupe de ?turismul ecumenic?.
În opinia ministrului Turismului, liderii PSD caută un ţap ispăşitor pentru problemele cauzate de atacurile pe care le-au lansat. "Domnul Mircea Geoană este în campanie electorală încă din ianuarie, când s-a făcut această coaliţie. Că ei acum caută să iasă din scandalul pe care l-au provocat, găsind un ţap ispăşitor, este problema lor", a afirmat Udrea
Udrea a ţinut să atragă atenţia că există comisii parlamentare de anchetă doar în cazul miniştrilor PDL, nu şi în cazul lui Mircea Geoană, dar a sugerat că ar fi nevoie şi de o asemenea comisie pentru şeful PSD.
"Constat că vine o vârstă la care oamenii nu-şi dau seama că anumite exprimări îi fac penibili. Şi la dânsul şi la domnul Hrebenciuc", a spus Udrea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close