Antena 3 CNN Politică Udrea şi Boc, printre cei mai activi politicieni în mediul online

Udrea şi Boc, printre cei mai activi politicieni în mediul online

Udrea şi Boc, printre cei mai activi politicieni în mediul online
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Aug 2011   •   11:49

Politicienii au descoperit beneficiile mediilor sociale. Cel mai activ politician este de departe ministrul Dezvoltării şi Tu­rismului, Elena Udrea, singurul oficial din Cabinetul Boc activ pe blog. În plus, Udrea a reuşit să strângă pe pagina de Facebook aproape 20.000 de sim­­patizanţi.

Şi premierul Emil Boc a conchetat cu mediul online.  Acesta a avut un site pe când era primarul Clujului, iar anul trecut era hotărât să devină un guru al reţelelor sociale. Totul a rămas însă la stadiul de idee.

Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, are pe vechiul cont de hi5  -  740 de prieteni şi 90 de fotografii. De aici aflăm că ministrul preferă să asculte James Blunt şi Abba, că îi plac filmele "Parfum de femeie" şi "Pe aripile vântului". Pe Facebook, majoritatea postărilor Ancăi Boagiu se referă la infrastructură.

Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, a beneficiat şi el de pe urma comunicării virtuală, însă, ca mulţi politicieni, şi-a abandonat blogul după alegerile din 2009. Pe Facebook, s-a ales cu mai multe conturi false de genul "Anti Daniel Funeriu", "Felicitări Daniel Fune­riu" şi "Demisia Daniel Funeriu".

 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close