Antena 3 CNN Politică Udrea: Sper ca revenirea economică a României să reprezinte şi revenirea PDL

Udrea: Sper ca revenirea economică a României să reprezinte şi revenirea PDL

Udrea: Sper ca revenirea economică a României să reprezinte şi revenirea PDL
02 Aug 2011   •   13:34

Elena Udrea, vicepreşedintele Partidului Democrat-Liberal, şi-a exprimat, printr-o postare pe blogul personal, speranţa că revenirea economică a României va însemna şi revenirea de facto a PDL.

"În urmă cu un an, România era obligată să ia măsuri tranşante pentru a evita căderea economică abruptă generată de guvernarea Tăriceanu-Geoană. La un an distanţă, tot ceea ce previzionam noi atunci s-a îndeplinit. România a devenit stabilă economic şi majoritatea guvernamentală care a impus măsurile corecte a trebuit să plătească politic pentru acestea", spune Udrea, exprimându-şi speranţa că, odată cu revenirea economică, "se va produce şi relansarea de facto a PDL".

Udrea a adăugat că vizita delegaţiei FMI vine să confirme faptul că România este pe drumul cel bun şi că revenirea economiei româneşti arată corectitudinea măsurilor de austeritate.

Reformele promovate, mai susţine Udrea la finalul postării sale pe blog, arată că "suntem mai bine pregătiţi să facem faţă unui posibil al doilea val al crizei", dar, pe de altă parte, "ceea ce se întâmplă în Europa, în ţări precum Grecia, Portugalia, Irlanda, dar mai ales în Italia şi Spania, ne îngrijorează şi ne face în continuare să fim prudenţi".

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close