Antena 3 CNN Politică Udrea: Unii au venit să mă roage să numesc în funcţii diverse persoane

Udrea: Unii au venit să mă roage să numesc în funcţii diverse persoane

Udrea: Unii au venit să mă roage să numesc în funcţii diverse persoane
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Iun 2012   •   21:13

Elena Udrea, care a demisionat joi din funcţia de vicepreşedinte al partidului, a declarat în şedinţa Colegiului Director că au existat persoane care au venit la ea pentru a-i cere să facă diverse numiri în funcţii, potrivit unor surse participante la întâlnire, citate de Mediafax.

În aceeaşi şedinţă, Udrea a susţinut că toate investiţiile din ţară s-au facut cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pe care l-a condus, însă a acuzat existenţa unei clientele politice în cazul licitaţiilor desfăşurate pe plan local. 

Conform surselor citate, Elena Udrea a spus că era chemată la inaugurari pentru că astfel era asigurată şi prezenţa presei.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a început puţin după ora 14.00 şi s-a încheiat la 20.30, preşedintele PDL Emil Boc şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional depunându-şi demisiile.

Duminică urmează să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Elena Udrea a demisionat, joi, din funcţia de vicepreşedinte al PDL.

Gestul vine după ce, marţi, Udrea a decis să renunţe şi la funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti. Ea a spus că a luat această decizie încă de duminică seară. Vasile Blaga urmează să preia conducerea PDL Bucureşti.

Udrea a apreciat că "rezultatele alegerilor locale la nivel naţional sunt departe de a fi mulţumitoare", deşi PDL a câştigat un număr de primării aproape egal cu cel din 2008, iar scorul politic tinde către cel pe care partidul şi l-a propus. Udrea a menţionat că democrat-liberalii sunt conştienţi de "votul negativ, sancţionator" dat de electorat.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministerul turismului demisie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close