Antena 3 CNN Politică Un celebru cântăreț de muzică populară a intrat în politică. Ce post vrea PNL să îi ofere

Un celebru cântăreț de muzică populară a intrat în politică. Ce post vrea PNL să îi ofere

Schimbări majore pe lista pentru Consiliul Local la Alba Iulia. PNL, care este partid majoritar acolo, are planuri mari atât pentru alegerile locale, cât și pentru ce se va întâmpla în eventualitatea în care candidatul partidului, Voicu Paul, va câștiga mandatul de primar.

Un celebru cântăreț de muzică populară a intrat în politică. Ce post vrea PNL să îi ofere
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   07:30

Astfel, cântăreţul de muzică populară Ionuţ Fulea şi secretarul general al organizaţiei, Marius Filimon, ar putea fi următorii viceprimari ai municipiului Alba Iulia. Acest fapt depinde însă și de câștigării majorității în viitorul consiliu local, dar și de eventualele negocieri cu alte partide.

Ce planuri are PNL la Alba Iulia

Ionuț Fulea, autorul îndrăgitului cântec popular "Voi dușmani de-aveați putere", ocupă locul al doilea pe lista consilierilor locali, iar Marius Filimon locul al treila. Pe primul loc este candidatul la scaunul de primar Voicu Paul, care ar urma să se retragă dacă obţine funcţia, scrie Adevărul.

Mai puţin cunoscut decât artistul popular Ionuţ Fulea, Marius Filimon este secretar adjunct al PNL Alba. A lucrat mulţi ani în mediul privat, dar şi la ADR Centru şi la Instituţia Prefectului (unde a fost în trecut şeful cancelariei).

”Marius n-a cerut niciodată nimic. Mie îmi plac oamenii ăştia care fac, dar nu cer nimic. Nu de-ăştia care zic frate, am fost şi eu o dată şi am lipit un afiş şi l-am bătut cu un piron atâta şi vreau să fiu ministru sau chestiuni de-astea…”, a spus Mircea Hava, cu referire la nominalizările pentru funcţiile de viceprimar.

 

×
Subiecte în articol: Ionuț Fulea PNL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close