Antena 3 CNN Politică Un fost ministru PSD face dezvăluiri explozive. Pe cine dă vina pentru dezastrul din partid

Un fost ministru PSD face dezvăluiri explozive. Pe cine dă vina pentru dezastrul din partid

Un fost ministru PSD face dezvăluiri explozive. Pe cine dă vina pentru dezastrul din partid
Sursa foto: Foto: Gabriel Les/Facebook
26 Noi 2019   •   14:07

Fostul ministru al Apărării, senatorul Gabriel Leş, consideră că PSD nu poate merge mai departe fără o reformă profundă şi consideră că promovarea în funcţii cheie a unor "personaje neadecvate profesional" a reprezentat "reţeta dezastrului".

El consideră că PSD a performat la guvernare, dar promovarea în funcţii cheie a unor personaje neadecvate profesional a reprezentat "reţeta dezastrului".

"În ciuda gustului amar ce însoțește înfrângerea candidatului PSD în cursa prezidențială, ar tebui să mulțumim electoratului pentru acest din urmă semnal de alarmă. A patra înfrângere consecutivă ar trebui să trezească la realitate chiar și pe cel mai ignorant membru de partid. Nu putem merge mai departe fără o reformă profundă, care nu este altceva decât revenirea la matca valorilor și principiilor care ne-au consacrat. De ce am ajuns aici? Nu trebuie să cautăm explicații sofisticate. Deși PSD a performat la guvernare, promovarea în funcții cheie, de vizibilitate, a unor personaje neadecvate profesional, controversate, cu care românii nu au rezonat în niciun moment a reprezentat rețeta dezastrului. Competența profesională, expertiza, integritatea trebuie să redevină marcă înregistrată a Partidului Social Democrat”, a scris Gabriel Leș, pe Facebook.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close