Un fost ministru PSD face dezvăluiri explozive. Pe cine dă vina pentru dezastrul din partid

de A.M.P    |    26 Noi 2019   •   14:07
Un fost ministru PSD face dezvăluiri explozive. Pe cine dă vina pentru dezastrul din partid Foto: Gabriel Les/Facebook

Fostul ministru al Apărării, senatorul Gabriel Leş, consideră că PSD nu poate merge mai departe fără o reformă profundă şi consideră că promovarea în funcţii cheie a unor "personaje neadecvate profesional" a reprezentat "reţeta dezastrului".

El consideră că PSD a performat la guvernare, dar promovarea în funcţii cheie a unor personaje neadecvate profesional a reprezentat "reţeta dezastrului".

"În ciuda gustului amar ce însoțește înfrângerea candidatului PSD în cursa prezidențială, ar tebui să mulțumim electoratului pentru acest din urmă semnal de alarmă. A patra înfrângere consecutivă ar trebui să trezească la realitate chiar și pe cel mai ignorant membru de partid. Nu putem merge mai departe fără o reformă profundă, care nu este altceva decât revenirea la matca valorilor și principiilor care ne-au consacrat. De ce am ajuns aici? Nu trebuie să cautăm explicații sofisticate. Deși PSD a performat la guvernare, promovarea în funcții cheie, de vizibilitate, a unor personaje neadecvate profesional, controversate, cu care românii nu au rezonat în niciun moment a reprezentat rețeta dezastrului. Competența profesională, expertiza, integritatea trebuie să redevină marcă înregistrată a Partidului Social Democrat”, a scris Gabriel Leș, pe Facebook.

x close