x close

Un primar a lipit afişe în care le cere localnicilor să o voteze pe Dăncilă: „Am luat bani de la PSD pentru înfrumuseţarea comunei”

de A.M.P    |    08 Noi 2019   •   13:41
Un primar a lipit afişe în care le cere localnicilor să o voteze pe Dăncilă: „Am luat bani de la PSD pentru înfrumuseţarea comunei” Foto: Facebook/Mihai Mihăilescu

Primarul comunei argeşene Dârmăneşti, Iulian Ciolan, s-a ales cu plângere la poliţie şi la Autoritatea Electorală Permanentă după ce a lipit în comună afişe în care îi îndeamnă pe cetăţeni să voteze cu Viorica Dăncilă.

Iată ce scrie pe afişele lipite în comună, inclusiv pe gardurile unor proprietăţi, deşi acest lucru este interzis prin lege: ”Stimaţi concetăţeni, vă rog respectuos să ieşiţi la vot în data de 10.11.2019 şi să votaţi PSD, respectiv pe Viorica Dăncilă. Noi, comuna Dârmăneşti, am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea şi înfrumuseţarea comunei noastre. Vă mulţumesc. Cu respect, primar Iulian Ciolan”

Plângerea la Poliţia Argeş a fost depusă de către Mihai Mihăilescu, coordonator de campanie judeţeană al USR Argeş pentru alegerea Preşedintelui României, scrie Adevarul.

Acum, primarul de la Dârmăneşti riscă o amendă între 1.000 şi 2.500 lei pentru cele trei contravenţii, iar în acest caz a fost sesizată şi Autoritatea Electorală Permanentă.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati