Antena 3 CNN Politică Un "rege" mai mic, indicat de un fost senator: Primarul Aradului conduce reţeaua de la Vama Moraviţa

Un "rege" mai mic, indicat de un fost senator: Primarul Aradului conduce reţeaua de la Vama Moraviţa

Un "rege" mai mic, indicat de un fost senator: Primarul Aradului conduce reţeaua de la Vama Moraviţa
10 Feb 2011   •   12:17

Fostul senator PSD Viorel Matei susţine că primarul Aradului Gheorghe Falcă s-ar afla în spatele reţelei organizate de la Vama Moraviţa. Acuzaţiile vin după ce fiul fostului senator de Timiş a fost ridicat de procurorii DNA împreună cu ceilalţi 170 de angajaţi vamali suspectaţi de luare de mită şi trafic cu ţigări.

Între timp, Iulian Matei a fost eliberat pentru că nu figura pe lista persoanelor propuse pentru arestare.

Fostul senator de Timiş a vorbit despre culisele numirilor şi demiterilor din vămi. "Chiar crede cineva că suntem un popor de nebuni? Nu se ştie cine e regele pe trei judeţe!? E Falcă. Cum vă explicaţi că de un an de zile toate vămile cu sârbii sunt coordonate de la Arad? Toate au venit cu coordonare, majoritatea şefilor sunt veniţi de pe Arad, trimişi atât pe Caraş cât şi pe Timiş", a declarat Viorel Matei pentru Adevărul.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, neagă însă acuzaţiile. "Nu ştiu cine e Matei. Omul ăla trebuie să prezinte probe. Un om responsabil trebuie să dea documente, probe, ce vrea el, să le dea la instituţiile statului. Restul e aruncare cu noroi ceea ce nu mă interesează, este de domeniul lor", a spus Falcă.

×
Subiecte în articol: gheorghe falca DNA
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close