Antena 3 CNN Politică Un senator din partidul lui Băsescu vrea să introducă amenzi de până la 10.000 de euro în școli. Ce vrea să interzică

Un senator din partidul lui Băsescu vrea să introducă amenzi de până la 10.000 de euro în școli. Ce vrea să interzică

Un senator din partidul lui Băsescu vrea să introducă amenzi de până la 10.000 de euro în școli. Ce vrea să interzică
29 Noi 2019   •   11:56

Senatorul PMP Cristian Lungu a depus la Camera Deputaţilor un proiect de lege prin care vrea să fie amendate “prozelitismul de gen” şi “prozelitismul de sex”, scrie Libertatea.

“În ultimii ani, a apărut o nouă ideologie de gen. Conform acesteia, sexul biologic nu ar trebui să eticheteze persoanele drept femeie sau bărbat, ci fiecare dintre oameni poate alege din zecile de tipuri de gen pe care îl preferă”, scrie Cristian Lungu, teolog la bază, în expunerea de motive a proiectului legislativ. Fenomenul prozelitismului, atât pe baza criteriului de sex, cât şi de gen a devenit un pericol real în sistemul de învăţământ. Cristian Lungu: Lungu cere explicit interzicerea acestui “prozelitism” din toate unităţile de învăţământ, inclusiv spaţiile în care se desfăşoară activităţi extraşcolare, şi amenzi între 10.000 şi 50.000 de lei pentru nerespectarea acestei interdicţii.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close