x close

Unde și cum și-a petrecut Elena Udrea weekend-ul

de L.D.    |    01 Oct 2012   •   21:24
Unde și cum și-a petrecut Elena Udrea weekend-ul Foto: Facebook/Elena Udrea

Din ce în ce mai mulți demnitari ne-au obișnuit cu postările pe rețelele de socializare, prin care ne arată imagini și gânduri pe care nu și le pot exprima oricând și oriunde. Elena Udrea este una dintre aceștia, care își exprimă sentimentele și trăirile din ce în ce mai des pe Facebook

În ultima sa postare, fostul Ministru al Turismului ne spune unde și cum și-a petrecut weekend-ul.

”Ce bine că avem autostradă spre mare! Turiştii au ocazia de a descoperi România pitorească.

Am petrecut sfârşitul de săptămână la mare. O vreme superbă, temperatura de vară, atmosfera de toamna. Plus luna plină! O combinaţie unică, pe care o găseşti în puţine destinaţii de litoral. Cu toate acestea, au fost foarte puţini turişti. Regret faptul că în continuare operatorii de turism de aici închid activitatea la începutul lui septembrie, preferând să câştige din preţuri mai mari în doar două luni şi jumătate de sezon plin, în loc să crească durata sezonului.

Din păcate, nii măcar măsura pe care am luat-o în calitate de ministru, prin care am redus impozitul anual pe imobile la jumătate pentru cei care ţin deschisă unitatea mai mult de şase luni într-un an, nu i-a determinat pe comercianţi să îşi schimbe politica.

Marea este impresionantă în această perioadă şi mulţi dintre iubitorii ei ar veni să se bucure de ea dacă hotelurile şi restaurantele ar fi deschise. Rămân la părerea că, dacă vrem o şansă pentru turismul românesc la Marea Neagră, trebuie să gasim o soluţie pentru creşterea duratei sezonului estival.”


Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea Facebook
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati