Antena 3 CNN Politică Ungureanu, întrebat dacă este tentat să se înscrie în PDL: Nu comentez zvonuri, nu sunt membru PDL

Ungureanu, întrebat dacă este tentat să se înscrie în PDL: Nu comentez zvonuri, nu sunt membru PDL

Ungureanu, întrebat dacă este tentat să se înscrie în PDL: Nu comentez zvonuri, nu sunt membru PDL
18 Iun 2012   •   23:28

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost întrebat, luni seară, dacă ar fi tentat să se înscrie în PDL, el răspunzând că nu comentează zvonuri şi că nu este membru PDL, informează Mediafax.
   
Întrebat dacă ar fi tentat să se înscrie în PDL, existând zvonuri în acest sens, fostul premier a răspuns: "Nu comentez zvonuri. Nu sunt membru al Partidului Democrat Liberal".
   
El a participat la acţiunea "Mişcarea Papioanelor", organizată la ICR împotriva trecerii Insitutului în subordinea Senatului.
   
Consiliul Naţional de Coordonare al PDL discută şi votează, marţi, propunerea Colegiului Director de organizare a Convenţiei Naţionale extraordinare a formaţiunii.
   
Cei mai mulţi democrat-liberali îl văd pe Vasile Blaga ca viitor preşedinte al partidului, deşi aceasta nu şi-a anunţat explicit intenţia de a candida, evitând să facă declaraţii tranşante.
   
Vicepreşedinţii demisionari Monica Macovei şi Sever Voinescu împreună cu europarlamentarul PDL Cristian Preda doresc să depună, la Convenţia extraordinară, moţiune pentru funcţia de preşedinte al PDL.
   
O altă variantă, vehiculată inclusiv în presă, este Mihai Răzvan Ungureanu, dar acesta nu este membru de partid, lucru subliniat, ca răspuns la întrebări pe această temă, de foarte mulţi lideri PDL. De asemenea, Ungureanu nu a făcut declaraţii din care să reiasă că ar dori să intre în PDL şi să candideze pentru o funcţie de conducere.
  

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close