Antena 3 CNN Politică Ungureanu: Nu ne va fi uşor în alianţă. Obiectivul nostru este guvernarea

Ungureanu: Nu ne va fi uşor în alianţă. Obiectivul nostru este guvernarea

Ungureanu: Nu ne va fi uşor în alianţă. Obiectivul nostru este guvernarea
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Sep 2012   •   13:42

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, că partidului nu-i va fi uşor în alianţa cu PDL şi PNŢCD, el arătând că obiectivul formaţiunii este cela de a fi la guvernare după alegerile parlamentare şi de a avea cel mai activ şi coerent grup parlamentar.
   
"Nu ne va fi uşor într-o alianţă. Asupra conducerii partidului, asupra conducerilor locale se aşează o foarte grea responsabilitate. (...) Ce trebuie să reţinem, pentru că înotăm într-un ocean învolburat, e speranţa şi obiectivul nostru: speranţa pe care o putem oferi cetăţenilor şi obiectivul nostru - acela de a fi la guvernare", a spus Ungureanu.
   
El le-a cerut delegaţilor prezenţi la Consiliul Naţional, reunit la Parlament, să fie moderaţi, înţelepţi, să aibă o judecată limpede, clară şi să vadă dincolo de obiectivul alegerilor parlamentare.
   
"Istoria partidului nostru nu începe într-o zi de august ca să se încheie într-o zi de decembrie. Acest partid trebuie să trăiască atât cât trăieşte democraţia în România. Şi aşa va fi!", a spus Ungureanu.
   
El a spus că fiecare candidat din partea FC la parlamentare va depune în dosar şi demisia în alb, astfel încât, în cazul în care nu respectă sau dispreţuieşte voinţa electorilor şi a partidului, "să ne putem despărţi de cel care ne-a folosit în loc să fie folositor ţării".
   
"Ştim foarte bine că alianţa este capabilă de o guvernare bună, este capabilă să dea miniştri şi prim-miniştri buni, să dea un preşedinte pentru România. Nu trăim vremuri uşoare, iar în vremuri grele apar oameni de nădejde. Când soarele străluceşte şi când curg râuri de lapte şi miere, apar foarte mulţi. Eu sunt convins că nimeni din această sală nu face parte din această categorie. Suntem o echipă strânsă, unită şi că un partid ca al nostru nu-şi trage seva din afaceri cu statul sau baroni locali necinstiţi, ci din contribuţia noastră. Noi suntem curaţi, suntem un model pentru viitor", a mai susţinut Ungureanu.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close