Antena 3 CNN Politică UPDATE: Ramona Mănescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat în Monitorul Oficial

UPDATE: Ramona Mănescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat în Monitorul Oficial

UPDATE: Ramona Mănescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat în Monitorul Oficial
de O.P.    |    26 Aug 2013   •   15:05

UPDATE: Liberala Ramona Mănescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

La ceremonia de învestitură au participat şi preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu, membri ai Guvernului, precum şi consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu.

Decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni în Monitorul Oficial. Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la şefia Ministerului Transporturilor.



Ponta a declarat duminică agenţiei MEDIAFAX că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.

Ramona Mănescu s-a aflat luni la Palatul Victoria, unde a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de duminică din BPN al PNL.

"Partidul a votat în unanimitate, în consens, aceste două variante. Le voi înainta premierului, care le va înainta, probabil astăzi, preşedintelui spre învestire", a spus Crin Antonescu.


×
Subiecte în articol: ramona manescu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close