Antena 3 CNN Politică Urban acuză şantajul UDMR: Mă declar sătul. Nu-mi mai bat joc de mine să mă prostituez

Urban acuză şantajul UDMR: Mă declar sătul. Nu-mi mai bat joc de mine să mă prostituez

Urban acuză şantajul UDMR: Mă declar sătul. Nu-mi mai bat joc de mine să mă prostituez
Sursa foto: Iulian Urban
09 Iun 2010   •   11:07

Senatorul PDL Iulian Urban acuză şantajul parlamentarilor UDMR şi trădarea reprezentantului minorităţilor din Subcomisia de analiză a Proiectului Codului de Procedură Civilă şi ameninţă că nu-şi mai permite ?să îmi bat joc de mine şi să mă prostituez". Nemulţumirea lui Urban a fost generată de lipsa de susţinere manifestată de reprezentanţii celor două grupuri parlamentare pentru un amendament PDL.

"Am remarcat faptul că PSD si PNL joacă un joc interesant şi au militat pentru ca legea să ajungă la CCR şi să fie declarată ca fiind neconstituţională. Însă la vot, marea mea surpriză a venit când ungurul MATE ANDRAS şi deputatul de la minoritati GROSARU ( Mircea Grosaru n-red.) au votat alături de PSD şi PNL împotriva noastră. Deputatul ungur şi cel de la minorităţi care au votat pentru aceasta soluţie aberantă şi-au dorit ca legea să fie declarată neconstituţională ", scrie Iulian Urban pe blogul său.
El îi acuză pe cei doi parlamentari că şi-au bătut joc de activitatea depusă de PDL în respectiva subcomisie.
"Şi-au bătut joc de munca depusă de noi la Subcomisia de analiză a Proiectului Codului de Procedură Civilă. Munca de luni de zile în care m-am bătut să se elimine o gramadă de texte care dădeau dreptul băncilor să-i execute pe români ca pe nişte pui de găina în bătaia tunului. Ce s-a întamplat? Astăzi de la orele 14:30 la Sala Mihai Viteazul din Parlament ne-am întâlnit, noi membrii Subcomisiei de CPC să discutăm pe ultimul lucru rămas în divergenţă şi să dăm votul final pe proiectul CPC. Trebuia să discutăm o aberaţie venită de la comisia care a redactat proiectul CPC care pur şi simplu obliga pe toţi românii care vor să declare recurs într-o cauză, sau pe cei care au doar calitatea de pârâţi într-un proces de recurs, să plătească OLIGATORIU un avocat, altfel neavând dreptul să depună şi să îşi susţina cauza în recurs în Justiţia română", mai acuză senatorul PDL pe blog.
Senatorul PDL mai acuză şantajul partenerilor din Uniune şi se declară sătul de această stare de lucruri tolerată de propriul partid.

"Mă declar satul de santajul celor de la UDMR. Adică, când vor ei, dacă PDL nu susţine toate cererile lor gata ei "dărâmă" Guvernul şi ţara, însă când vine vorba să votăm şi susţinem legi vitale pentru acest proiect al Codului de Procedură Civilă, legea ANI şi altele, şi votează împotriva Guvernului şi a interesului naţional. Eu unul nu îmi permit să îmi bat joc de mine şi să mă prostituez", avertizează Iulian Urban.
Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close