Antena 3 Politică USR-PLUS, un nou atac dur la liberali: Oamenii PNL din teritoriu preferă încercările de intimidare a candidaților

USR-PLUS, un nou atac dur la liberali: Oamenii PNL din teritoriu preferă încercările de intimidare a candidaților

de Dan Gabor    |    10 Sep 2020   •   19:45
USR-PLUS, un nou atac dur la liberali: Oamenii PNL din teritoriu preferă încercările de intimidare a candidaților
Sursa foto: Facebook/ USR-PLUS

Alianța USR-PLUS susține, într-o postare pe Facebook, că oamenii PNL din teritoriu preferă încercările de intimidare a candidaților, "după modelul patentat de PSD". Aceștia precizează că în orașul Ovidiu un apropiat al primarului în funcție a încercat să o sechestreze pe Doina Cojocaru, candidata USR PLUS la Primărie.

„După modelul patentat de PSD, oamenii PNL din teritoriu preferă încercările de intimidare a candidaților USR PLUS. Cel mai recent incident s-a consumat în orașul Ovidiu, județul Constanța, unde un apropiat al primarului în funcție a încercat să-i sechestreze pe Doina Cojocaru, candidata USR PLUS la Primăria orașului Ovidiu, și Daniel Balaeș, vicepreședintele USR Ovidiu.

George Scupra, actual primar, candidat din partea PNL pentru un al treilea mandat, este fost membru PSD, partid de la care a <împrumutat>, după cum se vede, atât atitudinea de jupân al orașului, cât și tehnicile murdare de campanie”, se arată pe pagina de Facebook a USR-PLUS.

USR PLUS menționează că a depus la Poliție o plângere pentru hărțuire și privare de libertate.

„USR PLUS condamnă modul murdar, tot mai violent, în care partidele aparținând vechii clase politice înțeleg să facă, peste tot în țară, campanie electorală. În loc de soluții concrete și de dezbateri de idei și proiecte în beneficiul românilor, vechile partide apelează la tentative de intimidare și la diversiuni menite să distragă atenția oamenilor de la problemele reale de care se izbesc, zi de zi, în orașele lor.

Nu vor reuși! Nu ne este frică, mergem mai departe și vom continua să ne prezentăm candidații și soluțiile pentru București și pentru întreaga țară”, se mai arată în postare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close