Antena 3 CNN Politică Vanghelie nu este interesat de ?jocurile de culise ale lui Iliescu?

Vanghelie nu este interesat de ?jocurile de culise ale lui Iliescu?

Vanghelie nu este interesat de ?jocurile de culise ale lui Iliescu?
07 Apr 2008   •   12:38

Preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, înaintea de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional, că nu îl interesează "jocurile de culise" ale lui Ion Iliescu sau ale altora din partid. "Nu acceptăm să se facă jocuri de culise nici de Ion Iliescu, nici de alte persoane din partid şi să se dea la impuse, ci vocea majorităţii din acest partid, şi de principiu mă bat să nu se mai întâmple aceste lucruri nici la mine în organizaţie, nici în altă parte", a precizat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 spune că, până în prezent, nu au existat discuţii referitoare la alegerea unui alt candidat în afara lui sau a senatorului Sorin Oprescu.

Întrebat dacă se va retrage din postura de candidat la Primăria Capitalei, edilul de la sectorul 5 a spus că ia în calcul ?o posibilă formulă a alegerilor pe Bucureşti".

În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a lui Miron Mitrea, Vanghelie a răspuns scurt "Este posibil orice?.

Se pare că PSD nu exclude varianta unei alte candidaturi, în afara celor doi implicaţi în lupta internă, Oprescu şi Vanghelie. Numele vehiculate sunt cele ale lui Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close