Antena 3 CNN Politică Vanghelie recunoaşte că nu îl vrea pe Pandele contracandidat la Congres: Nu este de nivelul dânsului

Vanghelie recunoaşte că nu îl vrea pe Pandele contracandidat la Congres: Nu este de nivelul dânsului

Vanghelie recunoaşte că nu îl vrea pe Pandele contracandidat la Congres: Nu este de nivelul dânsului
Sursa foto: Marian Vanghelie
08 Feb 2010   •   14:54

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a sugerat că primarul de Voluntari, Florentin Pandele caută ?neapărat să se certe? cu el pentru a-şi crea imagine înainte de congres. Primarul de Sector 5 a admis că nu şi-l doreşte pe Pandele rival pentru postul de vicepreşedinte pentru care va candida, dar nu pentru că se teme de el, ci pentru că un asemenea ?culoar? nu ar fi de nasul opmologului său din Voluntari.

?Ştiu că domnul Pandele vrea să se certe cu mine, dar îi transmit că, dacă era ceva gândit, trebuie să se facă după Congres. Dar eu, unul, îi transmit că îmi pare rău pentru faptul că, dacă era ceva gândit, băieţii de la Ilfov trebuia să facă după Congres şi nu înainte. Eu mi-am spus punctul meu de vedere, am vorbit şi la telefon. Cred că este o greşeală pentru că nu trebuie în această perioadă să îi creăm un culoar să alerge singur pe un culoar care nu e pe nivelul dânsului. Cred că sunt oameni mult mai pregătiţi şi mai competenţi care pot candida cu mine?, a spus Vanghelie, comentând acuizaţiile lui pandele carea pus suspendarea sa înainte de Congres pe seama ?jocului lui Marian Vanghelie - joc susţinut şi de liderul partidului, Mircea Geoană? de a-l împidica să candideze împotriva liderului PSD Bucureşti pentru o funcţie de conducere.
Marian Vanghelie a reiterat faptul că Florentin Pandele ar fi fost în stare de ebrietate atunci când ar fi intrat într-un conflict cu reprezentanţii unor televiziuni.
?Eu trag aer pe nas foarte puternic, pentru că afară e foarte răcoare şi aerul e sănătos. Dacă beau un pahar de vin, îl beau cu apă minerală, spre deosebire de dânsul (n.r. - Pandele), care nu ştiu dacă reuşeşte să tragă aerul ăsta tare pe nas şi vinul nu cred că îl bea cu apă minerală. Cei care au avut altercaţii cu dânsul, de la cel puţin trei televiziuni, să spună în ce stare era atunci când s-a luat la bătaie cu colegii?, a mai spus Vanghelie.
Solicitat să comenteze acuzele pe care i le-a adus Pandele, că ar face "politică de borfaş", Vanghelie a răspuns: "Aş putea să răspund, dar mi-e ruşine de telespectatori".
Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a fost suspendat pentru un an din PSD, a decis, luni, Biroul Permanent al PSD Ilfov, care i-a reproşat atitudinea faţă de membrii organizaţiei şi faţă de conducerea acesteia, precum şi menţinerea unei atmosfere tensionate în filială.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care ar putea pierde bani la salariu, de la 1 iulie 2024
x close