Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Reprezentanţii BEM au încercat să măsluiască votul (VIDEO)

Vanghelie: Reprezentanţii BEM au încercat să măsluiască votul (VIDEO)

Vanghelie: Reprezentanţii BEM au încercat să măsluiască votul <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Iun 2008   •   16:29

Neregulile constatate de Biroul Electoral Municipal la Sectorul 5 al Capitalei îl îngrijorează şi îi trezeşte semne de întrebare chiar edilului de sector, social-democratul Marian Vanghelie. ?Reprezentanţii BEM au încercat să schimbe buletinele din sacii de 'votate' la celelalte?, a contraatacat Vanghelie, explicând că această încercare de fraudă s-a petrecut în momentul în care reprezentantei PSD în birou i s-a făcut rău.

Acesta este motivul pentru care membrii comisiei BEM au lucrat fără ajutorul reprezentantei PSD, iar ?cei doi băieţi de la birou nu aveau de ce să iasă?, a continuat Vanghelie. Soluţia propusă de social-democrat pentru descoperirea acestei ?hoţii? constă în numărarea tuturor buletinelor de vot, de la toate sectoarele. Aşadar, BEM a vrut să fraudeze alegerile, schimbând buletinele de voturi la Secţia 5, susţine el.

Vanghelie cere renumărarea voturilor în Bucureşti


Iar contestaţia depusă de PSD Bucureşti la BEM vrea doar să lămurească această problemă. ?Pentru o zi de muncă, nu înţeleg care e supărarea celor doi băieţi care au ieşit în numele biroului?, a încheiat Vanghelie.

Citiţi şi BEM: SUTE DE BULETINE DECLARATE NULE ÎN SECTORUL 5 ERAU PERFECT VALIDE

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close