Antena 3 CNN Politică Vanghelie: România se confruntă cu o criză sentimentală. Numele ei este Elena Udrea

Vanghelie: România se confruntă cu o criză sentimentală. Numele ei este Elena Udrea

Vanghelie: România se confruntă cu o criză sentimentală. Numele ei este Elena Udrea
Sursa foto: vanghelie
30 Sep 2009   •   19:48

Reconfirmarea în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, a fost pentru Marian Vanghelie un nou prilej să îl atace pe Traian Băsescu. După scrutinul fără emoţii, Vanghelie a ţinutu un discurs, în care s-a dezlănţuit la adresa preşedintelui, pe care îl face răspunzător de criza din România. De altfel, în opinia liderului PSD, Băsescu înuşi este cel care încearcă să creeze o criză şi să forţeze mâna PSD.

?Au încercat să ne păcălească în etape, cu asumarea, cu referendumul, acum cu Ministrul Nica. Criza în România este Traian Băsescu? a spus Vanghelie.



Liderul PSD Bucureşti face referire şi la o ?criză sentimentală? cu care se confruntă şeful statului, şi, implicit România, în persoana Elenei Udrea.

?Ne confruntăm şi cu o criză sentimentală şi am să mă refer la doamna...Elena. E o criză sentimentală, a patra în România. Fetiţa asta a luat bani de la RAPPS după o perioadă îndelungată, face afaceri cu statul, a reuşit să aibă şi parcările Dalli, şi un credit foarte ieftin de la BRD. Atâta mai aşteaptă Traian Băsescu de la noi, românii, să ne uităm în ochii lui şi să îi spunem ?o vrem prim ministru pe Elena Udrea.?



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vanghelie Elena Udrea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close