Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: A fost un scenariu în spatele lui Oprescu. Acum e totul pe faţă

Vasile Blaga: A fost un scenariu în spatele lui Oprescu. Acum e totul pe faţă

Vasile Blaga: A fost un scenariu în spatele lui Oprescu. Acum e totul pe faţă
04 Iun 2008   •   22:08

Candidatul PD-L la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a vorbit la emisiunea Sinteza Zilei despre legătura dintre contracandidatul său, independentul Sorin Oprescu, şi Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD. ?Sorin Oprescu reprezintă curentul Ion Iliescu din PSD?, a spus Blaga, explicând că Oprescu nu a plecat niciodată din PSD. ?Este un scenariu în spatele lui Oprescu. De la început au plecat cu doi candidaţi în lupta pentru Primăria Capitalei. S-a jucat o piesă de teatru, acum e totul pe faţă?, a continuat el, catalogând totodată atacurile lui Ion Iliescu la adresa sa şi a lui Traian Băsescu ca fiind de natură ?bolşevică?.

Întrebat dacă nu cumva s-a pierdut esenţa sloganului său, ?soluţii, nu discuţii?, având în vedere că în ultimul timp vorbeşte mai mult despre relaţia lui Oprescu cu Iliescu, decât despre proiectele pentru Capitală, Vasile Blaga a replicat: ?Campania este şi politică, pentru că aşa şi-o doreşte domnul Oprescu?, pentru că el nu are program, ci vorbeşte despre ?autostrăzi zburătoare paralele cu inele concentrice?.

Blaga: Îl aştept oricând şi oriunde pe Oprescu să discutăm soluţii


De altfel, Blaga a remarcat la contracandidatul său că ?vorbeşte bine. Vorbe goale, dar vorbeşte bine. Totodată, probabil e un medic bun, sigur este un medic bun, că aşa zice lumea. Dar sper să nu fiu nevoit să apelez la serviciile dânsului?.

Vorbind de servicii, Blaga a spus că nu va apela nici la sprijinul altor partide pentru turul doi de scrutin. ?Nu vom face nicio alianţă politică pre-electorală. Nu vom negocia cu nimeni, nici cu domnul Becali, nici cu domnul Vadim?, a spus Blaga, adăugând că în privinţa viitorului viceprimar ?ne vom orienta, post-electoral, către cei care au programe compatibile cu ale noastre?.

Sigur pe el că nu va pierde alegerile pentru Primăria Capitalei, Blaga a adăugat totuşi că, dacă acest lucru se întâmplă, atunci îşi va da demisia din funcţia de conducere a organizaţiei PD-L Bucureşti. Iar un eventual eşec nu îl va pune pe seama moştenirii venite de la Adriean Videanu, pe care de altfel l-a lăudat. ?Adriean Videanu a făcut foarte multe lucruri bune pentru Capitală, dar nu a ştiut să comunice deloc cu cetăţenii. Dar lucrările pe care le-a făcut erau absolut necesare?, a declarat Blaga.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close