Antena 3 CNN Politică Veşti proaste pentru subordonaţii lui Videanu: Nu o să am niciun fel de rezervă să reduc personalul cu 25%

Veşti proaste pentru subordonaţii lui Videanu: Nu o să am niciun fel de rezervă să reduc personalul cu 25%

Veşti proaste pentru subordonaţii lui Videanu: Nu o să am niciun fel de rezervă să reduc personalul cu 25%
17 Iun 2010   •   14:07

Aproape 190 de angajaţi din totalul de 750 cât numără Ministerul Economiei vor fi nevoiţi să-şi facă bagajele şi să îngroaşe rândurile şomerilor. Ministrul Adriean Videanu, a declarat joi că nu va avea "niciun fel de rezervă" să reducă numărul de angajaţi ai instituţiei cu 25%, pentru a permite celor care vor rămâne să primească integral drepturile salariale.


"Nu o să am niciun fel de rezervă să reduc personalul ministerului cu 25%, astfel încât cei care muncesc să primească salariul integral, iar cei care nu muncesc să-şi caute de muncă în altă parte", a afirmat Videanu.


El a precizat că intenţionează să reducă şi numărul  secretarilor de stat care acum sunt în număr de şase, dar că acest subiect va  fi tratat în viitoare reuniunea coaliţiei cu partenerii de guvernare.


?Am instituit anumite criterii de evaluare în minister. Cei care şi-au făcut datorie vor rămâne, cei care şi-au făcut-o mai puţin ne despărţim. Luâm în calcul inclusive reducerea  secretarilor de stat? a arătat Videanu.


El a adăugat că, în primele cinci luni, în Ministerul Economiei s-au făcut economii la cheltuielile cu salariile de 20% faţă de nivelul bugetat, în timp ce comparativ cu ultimul trimestru al anului trecut reducerea acestor cheltuieli este de circa 32%.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Videanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close