Antena 3 Politică Vicepremierul Vasile Dâncu vrea puteri mai mari pentru președintele României

Vicepremierul Vasile Dâncu vrea puteri mai mari pentru președintele României

07 Dec 2015   •   11:11
Vicepremierul Vasile Dâncu vrea puteri mai mari pentru președintele României
Sursa foto: Foto: AGerpres

Vicepremierul Vasile Dâncu susține că se impune o modificare a Constituției astfel încât să se precizeze foarte clar ce tip de Republică este România și apreciază că "cel mai bine s-ar potrivit o republică prezidenţială".

Într-un interviu acordat pentru evz.ro, vicepremierul Vasile Dâncu a afirmat că se gândește tot timpul la procedurile privind modificarea Constituţiei şi că, în acest sens, a discutat și cu Dacian Cioloș, șeful Executivului.

"Mă gândesc tot timpul la procedurile pe care ar trebui să le pornim, pentru a relua discuţia privind modificarea Constituţiei şi a constitui acel consens politic printr-un gest de bună credinţă al Guvernului şi a forma acea forţă din spate, care să modifice datele esenţiale ale Constituţiei", a declarat vicepremierul, precizând că a discutat în legătură cu acest subiect și cu premierul Cioloș, precum și cu alţi membri ai corpului politic", a spus Vasile Dâncu.
Sursa: evz.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close