Antena 3 CNN Politică Viceprimarul PDL Radu Moisin, de 28 de ani, ales primar interimar la Cluj

Viceprimarul PDL Radu Moisin, de 28 de ani, ales primar interimar la Cluj

Viceprimarul PDL Radu Moisin, de 28 de ani, ales primar interimar la Cluj
Sursa foto: Foto: napocanews.ro
de M.Z.    |    30 Noi 2011   •   15:40

Viceprimarul PDL al municipiului Cluj-Napoca Radu Moisin, în vârstă de 28 de ani, a fost desemnat, miercuri, primar interimar, decizia fiind luată după ce primarul Sorin Apostu a fost arestat pentru luare de mită, potrivit Mediafax.

Decizia a fost luată în Consiliul Local cu 15 voturi, adică cu unul mai mult decât era necesar. Pentru aceeaşi funcţie de primar interimar a candidat şi celălalt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila (UDMR), care a primit cinci voturi.

Cei şase consilieri USL, trei de la PSD şi trei de la PNL, nu au participat la şedinţă, motivând că au propus ca aceasta să aibă loc marţi, dar majoritatea, PDL şi UDMR, a preferat să amâne şedinţa pentru miercuri.

Radu Moisin este membru PDL din anul 2000, ocupând în prezent funcţiile de secretar general al PDL Cluj şi de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj.

Moisin a lucrat în Primăria Cluj-Napoca începând cu anul 2004, ocupând, pe rând, funcţiile de coordonator al proiectului-pilot Poliţia Primăriei, referent, inspector de specialitate la Direcţia Învăţământ, Cultură, Serviciul Relaţii Comunitare şi director adjunct al Direcţiei Poliţia Comunitară.

Din 2009, este viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat pentru luare de mită, a fost suspendat din funcţie după ce prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, a emis un ordin în acest sens la sfârşitul săptămânii trecute.

Apostu şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în baza unor mandate emise pe numele lor de Curtea de Apel Cluj. Apostu a fost arestat pentru luare de mită, iar Stoia pentru dare de mită.

×
Subiecte în articol: viceprimar Cluj retinut pdl
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close